Vikend-horoskop: Lavovi ne miruju, Djevice će se riješiti nakupljenog stresa

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 21. i 22. rujna 2024. godine.

Ovan

Posao: Vikend vas možda neće potpuno odvojiti od posla. Bit ćete puni ideja i želje da ih ostvarite. No, radite polako i ostavite dovoljno prostora za odmor.
Ljubav: U ljubavi osjećate snažnu energiju. Ako ste u vezi, planirajte romantični izlet u prirodu – to će produbiti vašu povezanost. Samci, mogli biste se naći u nekoj neočekivanoj avanturi.

Zdravlje: Oslonite se na fizičku aktivnost da ispustite višak energije. Kratki trening ili duža šetnja učinit će čuda za vaš um i tijelo.

Bik

Posao: Subota je idealna za planiranje budućih projekata, no nedjelju ostavite za potpuno opuštanje. Nemojte se osjećati krivima što ne radite – vikend je stvoren za punjenje baterija.
Ljubav: Vikend donosi mirne, stabilne trenutke s voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekujte da vas netko iz prošlosti kontaktira – možda samo radi neobaveznog razgovora, ali tko zna?
Zdravlje: Vaše tijelo traži njegu i brigu. Pripremite si domaći obrok, odmorite se i posvetite vrijeme opuštanju uz dobru knjigu.

Blizanci

Posao: Možda ćete se zateći kako razmišljate o poslu čak i kad to ne želite. Subota je odlična za brainstorm, ali nedjelja će vam donijeti toliko zabave da ćete posao potpuno zaboraviti.
Ljubav: U ljubavi vladaju uzbudljive promjene. Ako ste u vezi, vikend će vam donijeti neočekivanu romantiku. Slobodni Blizanci, vikend donosi flert i mogućnost neočekivanog poznanstva.
Zdravlje: Oprezno s pretjeranim užicima. Ovaj vikend biste mogli zaboraviti na umjerenost, pa pripazite na unos hrane i pića.

Rak

Posao: Potreban vam je potpuni bijeg od posla. Ovaj vikend je stvoren za introspekciju i emotivno punjenje. Ako imate neki kreativni projekt, ovo je pravo vrijeme da se tome posvetite.

Ljubav: Emocionalna povezanost je u fokusu. Ako ste u vezi, provest ćete vrijeme s partnerom u mirnoj i ugodnoj atmosferi. Ako ste slobodni, možda je vrijeme da otvorite svoje srce nekom novom.
Zdravlje: Provedite vrijeme uz vodu – bilo da je to more, jezero ili jednostavno topla kupka. Voda će vas smiriti i opustiti.

Lav

Posao: Iako je vikend, vaša ambicija ne spava. Ipak, pokušajte barem dio subote odvojiti za sebe. Nedjelja je idealna za planiranje budućih poslovnih koraka, ali bez žurbe.
Ljubav: U ljubavi će vam vikend donijeti intenzivne trenutke. Strast je prisutna, no pazite da ne preuzmete previše kontrole u vezi. Ako ste slobodni, vikend je savršen za druženje i upoznavanje novih ljudi.
Zdravlje: Vaša energija je na vrhuncu, ali nemojte je potrošiti na nepotrebne aktivnosti. Odvojite vrijeme za odmor i meditaciju.

Djevica

Posao: Subota donosi mir i priliku da se odmaknete od stresa. No, nemojte se iznenaditi ako se nedjelja pokaže kao dan kada ćete doći do briljantnih ideja koje će vam pomoći u poslovnim projektima.
Ljubav: U ljubavi tražite stabilnost i sigurnost. Ako ste u vezi, vikend će donijeti dublje razumijevanje između vas i partnera. Slobodni, razmislite o tome da budete otvoreniji za nove prilike.

Zdravlje: Zdravlje vam je stabilno, ali ne zaboravite na fizičku aktivnost. Lagana tjelovježba ili joga bit će idealni za održavanje ravnoteže.

Vaga

Posao: Iako vikend, možda ćete razmišljati o poslovnim odnosima. Subota donosi harmoniju, a nedjelja je idealna za planiranje sljedećeg tjedna. Ne zaboravite na odmor!
Ljubav: Romantične vibracije vas obavijaju, a ako ste u vezi, očekujte nježne trenutke. Slobodni, vikend je savršen za nove susrete, ali ne budite previše analitični – prepustite se osjećajima.
Zdravlje: Održavajte unutarnju ravnotežu kroz meditaciju ili šetnje na svježem zraku. Vaše tijelo traži opuštanje i mir.

Škorpion

Posao: Vaša strast prema poslu ne jenjava, čak ni tijekom vikenda. Ipak, pokušajte se opustiti barem u subotu. Nedjelja će donijeti nove ideje, ali ostavite ih za radni tjedan.
Ljubav: U ljubavi ste strastveni i intenzivni. Ako ste u vezi, partner će cijeniti vašu duboku pažnju. Slobodni Škorpioni, očekujte neočekivano – možda se netko pojavi u vašem životu kad to najmanje očekujete.
Zdravlje: Oprezno s prevelikom emocionalnom napetošću. Pronađite način da oslobodite stres, bilo kroz fizičku aktivnost ili opuštanje uz dobru glazbu.

Strijelac

Posao: Vikend donosi bijeg od rutine. Subota je savršena za planiranje putovanja ili novih avantura koje će vam donijeti osvježenje. Nedjelja vam omogućuje da se mentalno pripremite za tjedan koji dolazi.

Ljubav: U ljubavi tražite slobodu i uzbuđenje. Ako ste u vezi, vikend će vam donijeti priliku za neobične zajedničke aktivnosti. Slobodni, vaša šarmantna energija privlači poglede gdje god se pojavite.
Zdravlje: Provedite vrijeme na otvorenom. Planinarenje ili vožnja biciklom bit će idealni za vraćanje energije i unutarnjeg balansa.

Jarac

Posao: Iako obično volite planirati i raditi, ovaj vikend osjećate potrebu za povlačenjem i odmorom. Subota je idealna za opuštanje, a nedjelju možete posvetiti laganom planiranju tjedna.
Ljubav: U ljubavi ste ozbiljni, no ovaj vikend biste mogli pokazati svoju nježniju stranu. Ako ste u vezi, provod s partnerom donosi dublje razumijevanje. Slobodni Jarci, možda biste trebali biti otvoreniji za neobavezan flert.
Zdravlje: Pazite na tijelo, osobito na zglobove. Laganom tjelovježbom održite formu bez prevelikih napora.

Vodenjak

Posao: Vikend je vrijeme kada vaša kreativnost doseže vrhunac. Subota donosi opuštene trenutke, dok nedjelja budi vašu želju za inovacijama. Pripremite ideje za sljedeći tjedan.
Ljubav: U ljubavi tražite avanturu i slobodu. Ako ste u vezi, partner bi mogao biti iznenađen vašim spontanim prijedlozima. Slobodni Vodenjaci, vikend je savršen za upoznavanje nekoga tko vas intelektualno izaziva.
Zdravlje: Održavajte mentalnu ravnotežu kroz kreativne aktivnosti ili opuštanje uz dobru knjigu ili film.

Ribe

Posao: Posao vam ovog vikenda neće biti u fokusu. Ovdje je prilika da se opustite i odmaknete od svih obaveza. Subota donosi smirenje, dok vas nedjelja može inspirirati za kreativne projekte.
Ljubav: U ljubavi tražite mir i dublju povezanost. Ako ste u vezi, vikend donosi nježne trenutke. Slobodne Ribe, možda će vam se pojaviti osoba iz prošlosti koja će vas podsjetiti na prošle osjećaje.
Zdravlje: Vašem tijelu treba opuštanje, a duša traži mir. Meditacija ili vrijeme provedeno uz vodu donijet će vam unutarnju ravnotežu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.