Vikend-horoskop: Škorpioni i Lavovi privlače pažnju, Vage čeka zanimljiv susret

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 19. i 20. listopada 2024. godine.

Ovan

Posao: Iako je vikend, vaš um ne može prestati razmišljati o poslu. Inspiracija pristiže iznenada, a možda ćete doći do rješenja problema koji vas već dulje muči.
Ljubav: Ljubavna energija ovog vikenda je topla i strastvena. Ako ste u vezi, provedite kvalitetno vrijeme s partnerom, a slobodni Ovnovi mogli bi upoznati nekoga zanimljivog na neobičnom mjestu.

Zdravlje: Pronađite vremena za fizičku aktivnost koja vam donosi osjećaj zadovoljstva, bilo da je riječ o trčanju, šetnji ili nečemu trećem.

Bik

Posao: Ovog vikenda konačno imate priliku odvojiti se od poslovnih obaveza i posvetiti se sebi. Sve što nije završeno može čekati do ponedjeljka.
Ljubav: Ljubavni život je miran, ali ispunjen. Bikovi u vezi uživat će u kućnoj atmosferi, dok će slobodni Bikovi razmišljati o prošlim vezama i poukama koje su iz njih izvukli.
Zdravlje: Vrijeme je za opuštanje – masaža ili topla kupka mogu biti odličan način za osvježenje.

Blizanci

Posao: Kreativni impulsi ovog vikenda bit će snažni. Možda osjetite želju da se izrazite kroz hobi ili umjetničku aktivnost koja nije povezana s poslom.
Ljubav: Flert i zabava su u zraku. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove susrete, a zauzeti Blizanci će se dodatno povezati s partnerom kroz laganu i opuštenu komunikaciju.
Zdravlje: Održavajte ravnotežu i pazite na prehranu. S vremena na vrijeme provjerite i razinu hidratacije.

Rak

Posao: Iako ste skloni odgovornosti, vikend je idealan za opuštanje. Ako ipak ne možete pobjeći od misli o poslu, zabilježite ideje za novi tjedan i ostavite ih za kasnije.

Ljubav: Emocije su na visokoj razini. Rakovi u vezi osjetit će duboku povezanost, a slobodni Rakovi mogli bi upoznati nekoga kroz obitelj ili prijatelje.
Zdravlje: Posvetite se sebi i svom unutarnjem miru. Pronađite vrijeme za meditaciju ili opuštanje u prirodi.

Lav

Posao: Imate osjećaj da bi vikend mogao biti produktivan, čak i ako se ne bavite poslom. Možda se odlučite za kreativne projekte ili planiranje novih koraka.
Ljubav: Ljubav donosi toplinu, a vi ste u centru pažnje. Zauzeti Lavovi uživat će u partnerovoj podršci, dok slobodni Lavovi privlače poglede na svakom koraku.
Zdravlje: Puni ste energije, pa iskoristite taj polet za fizičku aktivnost ili kraći izlet. Svaka avantura bit će vam dobar vjetar u leđa.

Djevica

Posao: Djevicama će misli bježati na profesionalne projekte. Nemojte dopustiti da vas to omete u vikend opuštanju. Zaslužili ste odmor i relaksaciju.
Ljubav: Sklad i harmonija vladaju u ljubavnom životu. Partneru pokažite koliko vam znači, a slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihove vrijednosti.
Zdravlje: Povedite računa o rutini spavanja i iskoristite vikend za odmor i opuštanje. Pomaže lagana tjelovježba poput joge.

Vaga

Posao: Vage osjećaju potrebu za ravnotežom. Ako imate na umu poslovne projekte, zabilježite ih, ali ih ostavite za ponedjeljak.

Ljubav: Vikend donosi skladne trenutke u ljubavi. Partner vas razumije, a slobodni pripadnici znaka mogli bi imati zanimljiv susret u društvu prijatelja.
Zdravlje: Provjerite kako se osjećate i posvetite se opuštajućim aktivnostima. Idealno je vrijeme za šetnju u prirodi koja će vas napuniti energijom.

Škorpion

Posao: Škorpioni su fokusirani čak i kad je vikend. Pokušajte ostaviti brige po strani i uživati u vremenu provedenom s voljenima.
Ljubav: Strast je na vrhuncu, a vi privlačite pažnju kao magnet. Zauzeti Škorpioni mogli bi osjetiti dodatnu povezanost s partnerom, dok slobodni mogu očekivati intrigantne susrete.
Zdravlje: Pronađite način za opuštanje i oslobodite se stresa. Tjelovježba ili meditacija mogu vam pomoći da uspostavite mir.

Strijelac

Posao: Sloboda je vaša prirodna energija, pa vikend provodite daleko od svih obaveza. Ako ste ipak vezani za posao, priuštite si barem nekoliko sati za bijeg u prirodu.
Ljubav: Ljubavni život donosi nova uzbuđenja, a vi ste spremni za avanturu. Slobodni Strijelci mogu očekivati susrete s osobama koje dijele njihov entuzijazam za život.
Zdravlje: Povežite se s prirodom i udahnite svjež zrak. Svaka aktivnost na otvorenom bit će vam blagotvorna.

Jarac

Posao: Posao vam je uvijek na pameti, ali ovaj vikend pokušajte odmoriti i ne razmišljati previše o obavezama.

Ljubav: Partner vam pruža sigurnost, a slobodni Jarci osjećaju mir i zadovoljstvo u vlastitom društvu. Mogli biste imati duboke razgovore s nekim tko vam puno znači.
Zdravlje: Opustite se i usmjerite pažnju na aktivnosti koje vam donose unutarnji mir. Topla kupka može vam biti idealan način za relaksaciju.

Vodenjak

Posao: Vaša maštovitost nikada ne spava, ali pokušajte si ovog vikenda dati slobodu za hobije i kreativne aktivnosti koje nisu vezane uz posao.
Ljubav: Zanimljivi susreti i razgovori mogu obilježiti vikend. Zauzeti Vodenjaci osjećaju bliskost s partnerom, dok slobodni privlače nekoga posebnog kroz zajedničke interese.
Zdravlje: Pronađite način da se oslobodite nakupljenog stresa. Glazba ili umjetnost mogu vam donijeti osjećaj ispunjenja i relaksacije.

Ribe

Posao: Pustite posao na trenutak i posvetite se odmoru. Intuitivno ćete znati što trebate učiniti kada dođe vrijeme za to.
Ljubav: Ribe su ovoga vikenda posebno emotivne. Uživajte u trenucima s partnerom ili voljenim osobama koje vas razumiju. Slobodni pripadnici znaka mogli bi doživjeti romantičan susret.
Zdravlje: Posvetite se opuštajućim aktivnostima poput meditacije ili umjetnosti. Svaki trenutak koji provedete sami sa sobom može vam donijeti unutarnji mir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.