Za ove horoskopske znakove kažu da su najveći egoisti

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

EGOISTIČNIM ljudima je najvažnije da udovolje sami sebi. Astrologinja Alice Alta ima odgovor na pitanje koji su horoskopski znakovi najgori po tom pitanju.

Ovan

Ovan ima stav prvo ja pa onda svi ostali. Osobe rođene u ovom znaku znaju često pretpostaviti da i druge osobe žele ono što i oni. Donose zaključke na temelju vlastitih preferencija. Osim toga, vrlo su nestrpljive pa ako negdje postoji red za ulazak, bez problema će ukrasti nekome mjesto.

Lav

Lav ima potrebu biti u centru pažnje i stalno se trudi imati najbolju odjeću, najsmješniju priču i što ljepše uređen dom. "Oni su skloni stavljati svoje želje i interese na prvo mjesto jer jednostavno ne shvaćaju zašto bi se trebali zadovoljiti nečim manjim", kaže astrologinja. Žive kao da su predodređeni da ih se čuva i mazi.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti. "Bik ima krute granice, što ponekad dobro dođe, ali može se činiti i da djeluju nepopustljivo", napominje astrologinja. Bik je svjestan svoje slike pa mu je izgled ponekad važniji od, recimo, pomaganja prijatelju u nevolji. Srećom, ima i nesebičnu osobinu, posebice u ljubavi.