10.8 milijuna pregleda: Štene osvojilo internet svojim skokovima u bazen s lopticama

Screenshot: TikTok

KEA Jackson objavila je snimku svog psa veselo skače u bazen ispunjen plastičnim lopticama. Video je postao viralan, prikupivši više od 10.8 milijuna pregleda i 1.3 milijuna lajkova na TikToku. Video prikazuje štena kako veselo skače u bazen s lopticama, juri po sobi, a zatim se vraća na još jedan skok.

"Ona se baš zabavlja," napisala je Jackson u opisu videa.

Komentatori su ostali zadivljeni energijom slatkog psa i njegovo ponašanje pripisali su takozvanim zoomijima. Jedan je čak skovao novi izraz "jumpies".

@keajackson5

She is having the time of her life 😂

♬ original sound - Kea😘

Zoomies, ili frenetični iznenadni aktivni periodi (FRAPs), iznenadni su naleti energije koje psi često ispoljavaju trčeći u krugovima ili vrtjeći se oko sebe, objašnjava Američki kinološki klub. Potpuno su normalni i predstavljaju način na koji psi oslobađaju nakupljenu energiju, često se pojavljujući kada je štene posebno uzbuđeno.

Bazeni s lopticama za pse postali su popularan i koristan oblik zabave za energične štence te nude više od običnog igrališta. Stručnjaci iz Vetstreeta kažu da su ovi bazeni dizajnirani ne samo za zabavu, već i za stimuliranje prirodnih instinkta pretraživanja kod pasa, pružajući mentalnu i fizičku angažiranost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.