11-godišnju Đinu je napustio vlasnik, sada traži dom u kojem će pronaći ljubav

Foto: Facebook/Noina arka

MALENA starica Đina traži dom, ima jedanaest godina, a dok nije došla u ruke volonterke Noine arke, imala je jako težak život. Pogledajte što su za ovu slatkicu napisali u objavi na Facebook stranici udruge. 

"Ja sam mala Đina, imam jedanaest godina i samo šest kila. Nemam doma, a ne bih imala ni život da me nije pronašla Jasna, moja dobra vila, volonterka Noine arke, koja beskrajno voli njuškice. Bila sam jako tužna, mršava i bolesna te sam se odmah stisnula uz nju. 

U tom trenutku krenuo je moj oporavak i novi život. Čovjek koji me napustio kontaktiran je i izjasnio se da me ne želi, zapravo mi je učinio uslugu jer sam pronađena na rubu života, s zapetljanom dlakom, a na nekim mjestima i bez nje. S ostacima mrtve bebice u sebi, puna gnoja i buha. Sada sam, nakon četiri mjeseca oporavka, vesela i zdrava, prava mala vragolanka.

Na čuvanju sam kod najbolje tete čuvalice, Magde, i živim s tri psića koje sve volim. Teško me je poslikati koliko sam razigrana jer moram nadoknaditi godine patnje koje su zauvijek iza mene", stoji u opisu objave. 

Svi zainteresirani za udomljenje preslatke Đine, neka se jave udruzi Noina arka i uljepšaju život sebi, ali i ovoj kujici koja nije imala lak život.