Blogerica htjela savršen selfie s pingvinima, nije mogla vjerovati što oni rade

Foto: Instagram/Steph Elswood

INFLUENCERIMA i blogerima savršene fotografije sastavni su dio posla. Mnogi od njih priznat će da im za neke izvedbe treba i do nekoliko sati. Steph Elswood jedna je od onih koja priznaje da za savršen selfie zna potrošiti pola sata. Upravo to pokušala je na plaži pingvina u Cape Townu.

Pokušala je snimiti savršen selfie s pingvinima i toliko se uživjela da nije primijetila jednu stvar. Iza nje su se dva pingvina parila, a ona je to shvatila tek kada je završila s fotkanjem. No unatoč tomu, poznata fitness blogerica odlučila je objaviti fotku te se osvrnuti na nešto bitno.

Naglasila je kako im nitko od čuvara plaže nije napomenuo da trebaju biti na određenoj udaljenosti od pingvina. Nisu bili svjesni činjenice da ljudi pingvine na taj način uznemiravaju.

Dodala je da se osjeća užasno što im je narušila privatnost te je zamolila ljude da oni prilikom posjeta ne učine isto. Mnogi su prokomentirali kako ove "golupčiće" očito nije omela u akciji jer se nisu pomaknuli s mjesta. Kako je to izgledalo - pogledajte na uvećanoj fotografiji.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.