Bony se oporavlja od teške operacije. Rastuži je život u boksu, željna je čovjeka

Foto: Facebook

KUJICA Bony još uvijek nije našla svoj dom. Pronađena je u jako lošem stanju, a volonteri i veterinari čine sve da se u potpunosti oporavi. Nedavno je operirana, imala je i piometru, ali sve je izvađeno. Rep joj je amputiran.

Sigurna Kućica traži privremeni smještaj za Bony kako bi se u miru mogla oporaviti od operacija. 

"Jadna Bony, da ima barem privremeni ne bi morala imati ovaj ovratnik, jer ne bi bila sama, no nitko se nije javio. Sad svu tu bol mora prolaziti u skloništu, a život joj je i dosad bio more patnje", napisali su uz video slatke Bony.

"Znate kako se ona rastuži u boksu, a mora u njemu biti po 14 sati sama i što je najgore - usamljena. A željna je čovjeka i ljudske dobrote. Kao da je to nešto što se nadala da postoji i sad kad zna da zaista nije samo sanjala, željna je biti uz nekoga", dodaju.

Sretno danas Bony 🍀❤🐾🐾

Objavljuje Sigurna Kućica u Srijeda, 16. veljače 2022.

Idealno bi bilo da joj se nađu ljudi koji nemaju ljubimce, a imaju zlatno srce i okućnicu da Bony uživa u toplini, miru, na suncu i toplom krevetiću noću.

"Ona nije zahtjevna, velika je maza i jadna ni ne može puno nakon svega. Voli plišance, šetkati po dvorištu, ležati na suncu i da ju netko pomazi. Opet čudo trebamo, zapravo Bony ga treba, a kad vidimo nju shvatimo da mi imamo sve, i previše, ona dobrica napaćena nema ništa", dodaju.

Bony je slaba jer je bila dugotrajno zanemarivana i loše hranjena. 

"I veterinare koji se svega nagledaju dirnula je njena patnja. Jadna je, srce boli pri pomisli što je čovjek sposoban, kakve patnje se nanose bićima koja su odana kao nitko", kažu iz Sigurne Kućice.

Bony je operirana i imala je i piometru, a sad je srecom sve izvadjeno 😔 Rep je amputiran, a kosti su kakve mogu biti...

Objavljuje Sigurna KućicaSrijeda, 16. veljače 2022.

Podsjetimo, priču o Bony najprije je objavilo Sklonište za životinje Velika Gorica.

"Dobili smo dojavu za psa u Strmcu Bukevskom koji je u jako lošem stanju. Nismo mogli ni zamisliti što ćemo zapravo vidjeti. Ova kujica, osim što je jako mršava, ima rane i, ono najgore, uopće nema uši, odnosno tamo gdje su inače uške ona ima samo rupe", napisali su na Facebooku prije nekoliko dana. 

Obavili su sve potrebne pretrage i kontrole te su istaknuli da je Bony velika maza koja je dosad imala mučan život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.