"Bruno traži sreću, nije je još upoznao": Maleni psić još uvijek čeka svoje vlasnike

Foto: Facebook

MALENI mješanac Bruno i njegova mama nalaze se u velikogoričkoj udruzi Sigurna kućica. Oboje čekaju ljude koji bi im pružili trajan dom, a volonteri za čupavog Brunu imaju samo riječi hvale. Ističu da je pametan te da se voli igrati.

"Bruno traži sreću, nije je još upoznao. Imam zeku, imam lopticu i mama je tu sa mnom, ali to nije to. Hladno je, sati u boksu su predugi, a vidim kako su drugi sretni kad dođu neki dragi nasmijani ljudi. Pa se grle, planiraju svašta, isprobavaju ormice i slikaju se...", započeli su u objavi. 

"Mene slikaju ovako samog jer zapravo i jesam sam... Mama isto treba svoju sreću, nije imala sretan život, a opet je tako lijepo brinula i još brine o meni. Bruno mi je ime, kažu da imam najtužnije oči u skloništu, a da sam prekrasan i da će netko sigurno doći. Zato ja čekam i ponijet ću zeku i lopticu u dom jer je to sve što imam. 

Bruno, od mamice Diane čeka tko će ga voljeti. Predivan je, cijepljen, čipiran, pametan, zaigran. Možemo li mu pomoći, pa da i ovu malu obitelj usrećimo?" dodali su. 

Osim njegovih fotografija, na Facebook stranici udruge su podijelili i fotke mame Diane koja također čeka nekoga tko je udomiti.

Nadamo se da će i Bruno i njegova mama ubrzo pronaći dom kakav zaslužuju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.