Budući veterinari i veterinarke fotkali se golišavi u humanitarne svrhe

Foto: FB/Vets Bare In Mind

BUDUĆI veterinari i veterinarke iz Australije odlučili su ogoliti svoja srca, ali i guze, i na taj način učiniti dobro djelo. Držeći životinje i šešire na ključnim mjestima, studenti veterinarskog fakulteta u Sydneyju pozirali su za kalendar za 2020. godinu. Sav prihod od prodaje kalendara ide u humanitarne svrhe, a ove i sljedeće godine pomagat će udrugama koje se bave širenjem svijesti o mentalnim bolestima.

Veterinarski fakultet svake godine čini ovakvo dobro djelo, a iz godine u godinu novčano pomaže raznim udrugama i ljudima kojima je pomoć potrebna. Prošle su godine, primjerice, zaradili blizu 70.000 dolara i sav su taj novac poklonili potrebitima. Jedan kalendar može se kupiti za 17 dolara, a tri za 47 dolara.

"Ponosni smo na ono što radimo. Naše je srce puno zbog toga. Jedna od pet osoba na svijetu bori se sa psihičkom bolešću u jednom periodu svog života, drago nam je što im mi možemo pomoći na ovaj način", rekao je jedan od studenata. U nastavku možete vidjeti neke od fotografija koje će izaći na kalendaru, a sigurni smo da će potražnja biti velika. Više fotki možete pronaći OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.