Čula je cvilež koji je dopirao s tračnica, a kada se približila ugledala je maleno štene

Foto: Facebook

JEDNA je žena fotografirala u trenutku kada je začula cviljenje koje je dopiralo s obližnjih tračnica. Otrčala je vidjeti što se događa. Prvo je pomislila da se radi o ozlijeđenoj mački, no kada se približila, ugledala je maleno štene. Psiću je jedna šapica bila svezana za tračnicu, njegove su oči bile zatvorene i još je uvijek imao pupčanu vrpcu. Bilo je jasno da se radi o štencu koji je tek došao na svijet, a veterinar je potvrdio da je psić star samo dvanaest sati.

Nakon pregleda, žena koja ga je pronašla odvela ga je svojoj prijateljici koja je othranila stotine pasa. Ona mu je odlučila pružiti privremeni dom, a vrlo je brzo našla i udomitelje. Psić nije imao nikakve ozbiljnije bolesti i napredovao je vrlo brzo. Nitko nije doznao tko ga se htio riješiti na tako okrutan način, no pretpostavili su da se radi o ljudima koji uzgajaju pse za borbe jer su psića pronašli u blizini njihove hale.

No najbitnije je bilo da je psić sada na sigurnom. Prolazili su tjedni, a njegova privremena vlasnica sve se više vezala za malenu mazu. Na kraju cijele priče, odlučila je zadržati ga i sigurna je da će mu ona i njezina tri psa pružiti svu ljubav svijeta.  

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.