Curica i njezin pas odglumili najslađu scenu iz crtanog filma i postali hit

Foto: Kaylee Slobotski

TROGODIŠNJA Emily i njezin pas Rudy raznježili su cijeli svijet. Oni su najbolji prijatelji na svijetu. Njihova povezanost nastala je čim je Rudy, još kao malu bebu, upoznao Emily. On je u život njezinih roditelja došao prvi, a kada se njihovoj maloj obitelji pridružila i Emily, Rudy je pokazao da je pravi stariji brat. Oni sve skupa rade, a u to, naravno, spada i gledanje omiljenih crtića.

Emilyna majka kaže kako su po stoti put gledali crtani film Ljepotica i zvijer i nisu se nimalo nadali što će se dogoditi za vrijeme njezine najdraže scene. Emily je prije paljenja filma zahtijevala da ona i njezin psić obuku svoje kostime, a onda su se u pravom trenutku uživjeli u svoje uloge.

Plesali su baš kao Ljepotica i Zvijer i oduševili roditelje. Majka je sve to snimila i podijelila na Facebooku, a video je pogledalo oko 12 milijuna ljudi. Roditelji djevojčice kažu kako su neizmjerno zahvalni na svom nježnom divu Rudyju te da ne postoji ništa ljepše nego gledati ih kako odrastaju i rastu zajedno. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.