Dirljiv susret šteneta s novom obitelji rastopio je mnoge. Pogledajte

Screenshot: TikTok

Udomljavanje novog šteneta poseban je trenutak u životu, ne samo za vlasnike, nego i za ostale pse u obitelji. Mnogi psi s nestrpljenjem iščekuju dolazak novog člana obitelji, budućeg najboljeg prijatelja za igru. Tako je štene zlatnog retrivera po imenu Lily po prvi put upoznalo svoje dvije starije sestre. Trenutak je bio presladak!

Zlatna retriverica Lady prvi je put postala starija sestra kada su njezini vlasnici 2023. godine dobili kćerkicu Oliviju. Sada, kada je Olivia malo porasla, obitelj je odlučila proširiti krug ljubavi i udomiti i malenu Lily.

Početkom rujna obitelj je u kuću dovela Lily, a prvi susret raznježio je mnoge, uključujući 2.4 milijuna korisnika TikToka. 

Vlasnik je sjajio od sreće dok je promatrao kako se Lady i Olivia upoznaju s Lily, a vlasnica je, bez sumnje, snimajući trenutak, s osmijehom pratila njihovu interakciju. Lily je izgledala potpuno opušteno, ali najljepši trenutak dogodio se kada je prišla Oliviji.

Korisnici društvenih mreža primijetili su kako su Olivia i Lily gotovo jednake veličine, što ih čini savršenim prijateljicama za igru i maženje. Pogledajte video.

@ladyandtheblues Is she real or a stuffed animal🥺? #goldenretrieverpuppy #sisters #babyanddog #dogsoftiktok ♬ original sound - Brent Morgan
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.