Djelatnici firme pljeskali svojim psima, pogledajte njihove reakcije

Screenshot: TikTok

DJELATNICI firme Beco Pets su na svom službenom TikTok profilu podijelili snimku na kojoj plješću svojim psima dok ulaze u ured. Snimka je brzo postala hit, a zasad ima preko 5 milijuna pregleda. 

Prvi pas koji je ušao u ured bio je Rufus. Iako ga je iznenadila reakcija djelatnika i na trenutak je zastao, ubrzo je samo odšetao dalje u ured. Nakon njega je došla Tarka, koju je ovaj doček toliko oduševio da se vratila kako bi je djelatnici pomazili.

Starija kujica Belle je samo ušetala u ured bez ikakve reakcije jer je bila umorna. Nakon nje došao je sramežljivi Stan, koji je brzo pobjegao iza svoje vlasnice. Posljednja na redu bila je Poppy, koja je slučajno ušetala u krivi ured. 

@becopets Happy International Dog day from us, bringing this wholesome trend right back with our pups 🐶 who is your fave? #internationaldogday #internationaldogsday #dogs #funnydog #funnydogsoftiktok #clapforyourdog ♬ Toy Story: You've Got A Friend In Me - Geek Music

Korisnici TikToka su u komentarima otkrili da im je ovaj video uljepšao dan. "Svi ovi psi su se nasmiješili i sada mi je toplo oko srca", "Starija kujica je samo mirno ušetala", "Volim pljeskati svojim psima, to ih razveseli", "Ne želim zvučati dramatično, ali dala bih svoj život za Belle", "Psi u uredu? Tražite li nove zaposlenike?" samo su neki od komentara oduševljenih korisnika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.