Dva malamuta i mačak upoznali su se s tek rođenom bebom. Njihov susret je presladak

Screenshot: YouTube

LJUBIMCI jednostavno osjete promjene u tijelu svog vlasnika. Kada osjete trudnoću, mijenjaju svoje ponašanje i postaju pravi zaštitnici svojih vlasnica. Dva malamuta i jedan Maine coon mačak bili su uz svoju trudnu vlasnicu do samog kraja. Kada joj se bližio porod, bila je pomalo zabrinuta. Zanimalo ju je hoće li njezini ljubimci biti ljubomorni i hoće li shvaćati da moraju biti iznimno nježni prema novoj članici obitelji.

Prije nego što su mama i beba došle kući, tata je donio pokrivač u koji je bila umotana beba kako bi ga ljubimci ponjušili te je na taj način upoznali prije nego što dođe. No kada je došao dan pravog upoznavanja, shvatili su da nisu trebali biti zabrinuti. Najprije je bebu upoznao Phil, najstariji pas obitelji, a njegova reakcija na malenu bila je nevjerojatna.

Iako je stariji od druga dva ljubimca, Phil se ponašao poput šteneta i morali su mu pokazati da mora biti malo pažljiviji. Kujica Niko bila je iznimno nježna, položila je glavu na svoju malenu "sestricu" i uživala u njezinom prisustvu. Mačak Milo imao je nešto drugačiju reakciju. On se jednostavno zbunio i nije mu bilo jasno što treba napraviti. Vjerujemo da je to samo šok i da će svi oni vrlo brzo postati najbolji prijatelji najmlađe članice njihove obitelji. U nastavku pogledajte predivni video upoznavanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.