FOTO Kujica Tina koja je nakon smrti vlasnika ostala sama u kući na Jarunu danas je operirana

 Foto: Nina Balaško

KUJICA Tina kojoj je vlasnik preminuo, a ona je ostala sama u stanu i jedino što je imala je jakna s mirisom njenog čovjeka na kojoj je spavala, danas je operirana. Osim najtužnijeg pogleda, ova kujica je imala i dosta zdravstvenih problema.

Uz dekubituse koji su sada sanirani, Tini su danas na operaciji uklonjena dva tumora s mliječnih žlijezda, tumor sa stidnice i bradavica sa šape. Na operaciji su pronašli i cistu na jajniku koja će biti odnesena na patologiju radi analize. 

Operacija je prošla dobro, Tina se probudila i već je na toplom sa svojim ljudima!

Ova predraga kujica je borac, a ljudi koji se brinu za nju imaju samo riječi pohvale. Svaki dan Tina polako napreduje, čak se počela i veseliti i mahati repom. Nalazi se na smještaju s još 14 pasa koji su joj postali prijatelji i učitelji. 

Uz ljude i pse, Tina uči kako opet biti sretan pas, a ova operacija je zapravo jedan korak do nove sreće. Najljepše bi bilo da Tina pronađe zauvijek dom i ljude koji će je voljeti onako kako zaslužuje.

Pomozimo ovim divnim ljudima da Tina bude sretna! Sve informacije o Tini možete dobiti od njenih čuvalica Nine i Antonija ili Elizabete .

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.