FOTO Njezina je selidba rastužila njihovog ljubimca, a otac je pronašao genijalan način da ga utješi

Foto: Annie Shi

LJUBIMCI su jako osjetljivi na naše odlaske - radilo se samo o odlasku do dućana ili odlasku na dulji period. Ova je djevojka morala napustiti obiteljski dom zbog fakulteta. Njezinom je psiću to jako teško palo. Svakoga bi dana stajao ispred njezine sobe i zahtijevao od njezinih roditelja da mu otvore vrata, a kada bi shvatio da nje nema u sobi, potišteno bi stajao ispred.

No tata je došao na ideju da svoj ured preseli u sobu svoje kćeri te da zajedno sa psićem boravi tamo nekoliko sati dnevno. Psić se za vrijeme njegovog rada izležava na krevetu i iako svi dobro znamo da ništa ne može zamijeniti njegovu najdražu osobu, ovo mu ipak pruža kakvu-takvu utjehu. Sreća je što ova djevojka ne živi daleko od doma.

Potrebno joj je oko tri sata da dođe kući te da se druži sa svojim roditeljima i svojim ljubimcem. Kaže kako je i njoj jednako teško biti udaljena od njih pa pokušava doći kući što je češće moguće. Sigurni smo da je njezinom psiću jako teško te da osjeća golemo olakšanje i sreću kada se ponovno susretnu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.