FOTO Ovi su psi shvatili da idu veterinaru, a njihovi izrazi lica sve govore

Foto: Bored Panda

SVI KOJI su nekada vodili psa veterinaru dobro znaju da će negdje na pola puta shvatiti da ga vodite na najgore mjesto na svijetu. No ako niste jedni od tih ljudi, ove fotografije dočarat će vam takav jedan događaj. Na fotografijama se dobro vidi užas i strah koji se rodi u njihovim očima. Njihovi susreti s veterinarima i veterinarskim stanicama nisu nešto lijepo. Sićušne maze ili veliki divovi?

Sasvim je svejedno jer kada su u pitanju veterinari oni dijele isto mišljenje - jednostavno ih ne mogu podnijeti. Dakle, nije bitno koliko je ljubimac velik ili mali, nije bitno o kojoj se pasmini ili godištu radi. Bitno je samo jedno - izbjeći taj susret. No svi dobro znamo da su takvi susreti ipak neizbježni. Neki vlasnici odmah svojim ljubimcima priopće gdje ih vode, a neki čekaju posljednji trenutak. Bez obzira na sve to - njihove su reakcije slične, a možete ih pogledati u galeriji koja slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.