FOTO Volonteri su omogućili Zeusu samo njegov dan, a on je pokazao da je najbolji pas

Helping Animals/Photkamise

ZEUS je pas kojeg je njegov vlasnik pretukao i izbacio na ulicu usred noći. Imao je ispod vrata gnojnu veliku ranu, a na njušci još i danas ima ožiljak od brnjice koju mu nikada nije skidao.

Dojavu o njemu je zaprimila Udruga S-pas by Gloria Malina, na čijoj je skrbi od tada. Zeus ima smještaj još samo par dana i onda mora tražiti novi jer njegov privremeni udomitelj putuje i ne može ga povesti.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE U Zaprešiću našli psa s ranama, imao je ogrlicu sa šiljcima

Volonteri Helping Animals su poželjeli pomoći Zeusu da pronađe svoju obitelj jednom zauvijek i proveli su s njim par sati kako bi ga upoznali, pofotkali i omogućili mu jedan dan uživanja. Zeus je došao u studio na fotkanje, gdje se upoznao s Tomislavom Vukelićem Tomfom, vokalom benda Kawasaki 3p.

Divni Zeus je odmah pokazao da obožava ljude, davao je puse, veselo mahao repom. Nije mu smetalo klikanje fotoaparatom, nije mu smetala rasvjeta, on je uživao i dobivao slasne poslastice.

Ono što je sve iznenadilo nakon fotografiranje bio je maleni test, u kojem ga je Tomfa uzeo i sjeo na bicikl te lagano krenuo da vidi kako će se ponašati. Zeus je lagano trčkarao uz bicikl kao da mu je to najnormalnija stvar na svijetu.

Zatim su ga volonteri odveli u pet shop Dog&Style, gdje je opet upoznao nove ljudi i opet pokazao koliko je dobar i divan pas. U dućanu je veselo njuškao i pozdravljao sve kao da mu čovjek nikada nije ništa loše napravio.

Svi koji su ga upoznali oduševljeni su njime, no kako to biva, već imaju ljubimce. Zeus si je odabrao poslastice i igračku, a na poklon je dobio i hranu te novu ogrlicu i vodilicu. Čitavo vrijeme je oko njega bilo puno ljudi, ali njemu to ništa nije smetalo.

Nakon još fotografiranja, Zeus se je popeo i na stol za četkanje kao da je to sasvim normalno. Tih par sati Zeus je bio uistinu sretan pas. Pokazao je da vjeruje ljudima, pokazao je da želi učiti nove stvari i koliko veliko srce ima.

Nakon svega tužnog što je prošao, ovaj mladi pas zaslužuje aktivnog vlasnika koji će mu pružiti potrebnu ljubav i sigurnost. Sa Zeusom ćete dobiti novog najboljeg prijatelja s kojim ćete moći ići u razne avanture.

Podijelite priču i pomozite mu da pronađe svoju sreću. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Udruge S-pas by Gloria Malin, a kako je prošlo fotkanje možete pogledati OVDJE 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.