Godinama su je držali na lancu, nisu joj dali ni ime, a onda se dogodilo čudo

Screenshot: YouTube

PSI koji su zanemareni cijeli svoj život, psi koji nisu voljeni i koji godinama žive na lancu uglavnom su jako nepovjerljivi prema ljudima. No ne i Maria, koja tada nije ni imala ime. Da, dobro ste pročitali, njezini bivši vlasnici nisu se potrudili ni dati joj ime.

Nikada joj nisu pokazali što je ljubav i nježnost, no unatoč tome, dogodilo se čudo. Kada je zanemarena kujica ugledala svoje spasitelje, odmah je počela mahati repom, dajući im do znanja da im vjeruje te da jedva čeka otići iz tog pakla.

Odveli su je u veterinarsku kliniku i dali joj ime Maria. Nakon toga mogli su započeti s njezinim spašavanjem. Maria je ispod repa imala ogromni tumor. Morali su vidjeti je li se proširio na ostatak tijela, a kada su saznali da nije, pustili su je da odmara. Prije operacije morala je ojačati te poboljšati krvnu sliku.

Godine života na lancu, neredovne i neadekvatne prehrane dovele su do užasnog zdravstvenog stanja. No uz pomoć svojih spasitelja, Maria se potpuno oporavila te je pronašla predivnu vlasnicu i dom u kojem nikada neće biti vezana lancem. Ovo je dokaz da psi imaju ogromne duše i emocije. Ova priča još je jedan primjer da čuda postoje te da se događaju svuda oko nas. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.