I poznati glazbenici znaju koliko je važno pomagati napuštenim životinjama

Screenshot Facebook

DOK vani pada temperatura i mnogi čekaju novi snijeg, malotko se sjeti životinjica kojima se teško snaći u hladnim danima. U posljednje vrijeme često slušamo kako se zlostavljaju psi i mačke, a snimke koje izazivaju zgražanja sve su češće na društvenim mrežama.

Silvio Cvitković iz tamburaškog sastava Garavi odlučio je pokazati kako se treba odnositi prema životinjama i svojim primjerom dati ideju onima koji možda nesvjesno zaborave na životinje koje nemaju topli dom. 

Popularni Slavonac tako je odlučio nahraniti seoske mačke i barem im malo olakšati hladne zimske dane.

Slavonske mace sada mogu mirno spavati jer više neće biti gladne. Silvio si je dao za zadatak da to češće radi te da tako potakne i druge na istu stvar. I on poziva na to da se životinjice radije udome nego kupuju, ali ako ih već ne možete udomiti, uvijek ih možete nahraniti.

Tek malo mlijeka i kruha i ove su mace bile sretne, baš kao i Silvio koji se osjećao bolje nakon što ih je nahranio. 

Garavi su ove fotografije objavili na svojem Facebook profilu, a onda su uslijedili brojni lajkovi i golem angažman ljudi koji su u komentarima slali slike svojih ljubimaca. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.