Igra njemačkih ovčara i malenih pilića najslađa je stvar koju ćete danas vidjeti

Screenshot: TikTok

PRIJATELJSTVA među životinjama uvijek su slatka i simpatična, a pogotovo kada je riječ o životinjama različitih vrsta. Zato će vas ovaj TikTok video u kojem se njemački ovčari igraju s tek izleglim pilićima sigurno rastopiti.

Na početku videa djevojka govori kako su im se upravo izlegli pilići i kako su njeni psi bili jako nježni prema njima. To se vidi i po njihovoj igri s malim žutim loptama, s kojima su se toliko sprijateljili da su im dozvolili da im hodaju po glavi.

@von.jakoba Such good puppers 🥰 #germanshepherd #dogsoftiktok #chicks #babychicks #farmlife #spring #babyanimals #fypage ♬ original sound - cattok

U komentarima se javila hrpa ljudi, vlasnika pasa, koji nisu skrivali svoje iznenađenje: "Moj pas bi ih jednostavno pojeo", "I moj pas se tako igrao s mojim patkama, ali čim sam ih ostavila same, odmah ih je pojeo", "Moj pas bi se radovao novom snacku".

No bilo je i onih koji su ovu prijateljsku naklonost tumačili osobinama njemačkih ovčara i njihovim dobrim odgojem: "Dobro odgojeni njemački ovčari su najnježnija stvar na planetu", "Njemački ovčar je uvijek sretan kad dobije neki zadatak".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.