Imala je najljepši prvi ples sa svojim psom i to je samo dio njihove priče

Screenshot: FB

SARA i Hero povezani su od prvoga dana. Udomila ga je još dok je bio štene i od prvog je dana znala da će njihovo prijateljstvo biti golemih razmjera. Hero je s njom bio kada je maturirala i kada je diplomirala, a bio je pokraj nje i njezinog muža kada su jedno drugom rekli "da". Sarin muž došao je na ideju da prvi ples treba otplesati sa svojim ljubimcem.

Ne znamo je li to bilo samo da se izvuče iz onoga što je gotovo svakom muškarcu mrsko ili je znao da će i bez uvježbavanja taj ples izgledati fantastično? No ples je oduševio sve goste i sve ljude na društvenim mrežama. No Hero nije samo pas koji obožava učiti trikove i koji ih savlada u vrlo kratkom roku.

On je pas koji pomaže. Sara ima dijabetes i često joj se zna dogoditi da se onesvijesti bez ikakve najave. Ne osjeća se slabo, ne vrti joj se u glavi i nema nikakve naznake da će to uslijediti, a u takvim trenucima slabosti pomaže joj njezin Hero, koji sve to predosjeti. Njihovo divno prijateljstvo i sve trikove koje su naučili skupa možete pogledati u divnom videu koji slijedi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.