Inovacija iz Hrvatske za zdrave ljubimce

Apipet

ZA mnoge od nas ljubimci su dio obitelji. Kad njih boli i nas boli. Za mnoge učestale probleme kod pasa kao što su problemi sa zglobovima ili probavnim sustavom postojeća rješenja nisu dovoljno dobra zato što nisu dovoljno djelotvorna ili im je vrijeme davanja našim ljubimcima limitirano.

Od nedavno u Hrvatskoj postoji rješenje o kojem se u psećim krugovima već uvelike priča. Radi se o Apipetu, jedinstvenom proizvodu u svijetu koji rješava probleme potpuno prirodnim putem! Naime, Apipet je posebna kombinacija propolisa i peluda koji uz dodatak aktivne tvari uspješno rješava najčešće pseće tegobe.

Trenutno postoji 5 Apipet proizvoda: Immuno (za probleme s imunitetom, skotne kuje, postoperativni oporavak te brži oporavak nakon bolesti), Skin (za alergije, probleme s kožom i dlakom, bolji sjaj i gušću dlaku), Flexi (za pse s bolnim zglobovima, aktivne i radne pse), Gastro (za probavne probleme, gastritis, pa čak i probleme sa zadahom) i Senior (za olakšavanje staračkih problema i usporavanje starenja).

Koja je tajna cijele priče? Razlog djelovanja i mogućnosti stalnog uzimanja Apipeta je to što je 100% prirodan bez ikakvih dodanih kemijskih otapala ili alkohola.

Naime, propolis i pelud dobivaju se u izvornom obliku kao što je to u prirodi – košnici te se tako zadržavaju sva djelotvorna svojstva. Prirodno i djelotvorno, čini se da ne može bolje, zar ne?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.