"Iza svakog broja stoji jedan život": Iz osječke udruge lani udomili 347 pasa

Foto: Facebook

NA Facebook stranici Azil Osijek-volonteri podijelili su dobre vijesti. U objavi su napisali koliko su životinja uspjeli udomiti u prošloj godini, a brojka je i više no dobra. 

"I onda trenutak koji svi čekao kao ozebli sunce, izgovoriti, napisati, koliko je 2021. bila dobra prema nama. Koliko smo je iskoristili, koliko smo sebe dali, koliko smo ih, svi skupa, ljudi moji, spasili! Ma idem se manit priče, napisat ću brojku, a iza svakog broja jedan život, jedna sudbina!" započeli su u objavi. 

"Tristo četrdeset i sedam pasa je udomljeno u 2021. godini! 347 ste ih učinili svojima, volite ih! I to je 347 pobjeda, to je ono za što se tu živi! Živjela udomljenja! Živjeli udomitelji!" dodali su. 

U komentarima su im se javili pratitelji stranice koji su čestitali na rezultatima i zahvalili im na radu. 

"Bravo i velika hvala cijelom osoblju azila koji se velikodušno brinu o tim dragim bićima koji su najveći prijatelji čovjeka", "Hvala vam beskrajno za sve što radite i koliko ih bezuvjetno i nesebično volite!", "Hvala što postojite", "I živjeli vi, divni, uporni, požrtvovni. Vama i udomiteljima želim svaku sreću u novoj godini", neki su komentari. 

Pročitajte više