Jazavčar ima najbolju reakciju svaki put kada mu vlasnici kažu "ne"

Screenshot: TikTok

BELLA Janicki iz Manchestera, vlasnica jazavčara Ozzyja Ospawsa, na svom je TikToku podijelila viralni video svog ljubimca, koji je pregledalo više od milijun ljudi. Video prikazuje Ozzyjeve reakcije svaki put kada vlasnica odbije poslušati njegove zahtjeve i kaže mu "ne". 

"Uzeli smo ga prošle godine kada je bio štene. Najdraža stvar mu je ležati na kauču koji je ispred našeg balkona i gledati ljude", rekla je Janicki u intervjuu za Newsweek. "Također voli gledati koliko mu vremena treba da uništi novu igračku, te nas voli pratiti okolo i raditi isto što i mi radimo."

"Jako je zahtjevan, a to je razlog zašto imamo toliko videa u kojima mu govorimo 'ne'", dodala je vlasnica. Kompilaciju Janickinih videa pogledajte u nastavku.

@ozzyospaws The most demanding boy there is 😇 #fyp #miniaturedachshund #sausagedog #sausagedogsoftiktok #dachshundpuppy #puppy ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Odmah mu daj što želi", "Kako možeš reći ne toj slatkici", "Jako je sladak", "Obožavam tvog psa", "Ovo je njegov svijet, mi samo živimo u njemu", samo su neki komentari gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.