Kad je vidjela što staford radi u krevetu, vlasnica je odmah počela snimati prizor

Screenshot: TikTok

PSI vole biti kraj svojih vlasnika, nerijetko pod svaku cijenu. Najbolji primjer je staford Sonny, koji dobro zna da ne smije u krevet svojih vlasnika. Ali ipak, on misli da njegovi vlasnici nisu svjesni njegove prisutnosti pa im se često uvuče u krevet i pravi se da je nevidljiv i gluh.

Dok je suprug autorice videa pokušavao zaspati, Sonny se ušuljao kraj njega i ostavio slobodno mjesto za svoju gazdaricu. Kad je ona ušla u sobu i vidjela urnebesan prizor, odmah je izvadila mobitel i počela snimati što se događa.

"Sonny, tebi se obraćam. Prestani me ignorirati", govori psu u snimci koju je objavila na TikToku. Ali pas se ponaša kao da je uopće ne čuje.

"Ako ne smiješ na krevet, samo se pretvaraj da si nevidljiv i gluh", napisala je Sonnyjeva vlasnica uz viralnu snimku koja broji više od 300 tisuća pregleda.

@sonnystaffy if I don't look at them then it's not happening 😂 #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #staffy #staffie #dogsoftiktok ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat