Kći se javno odrekla oca nakon što je saznala da je u Africi ubijao lavove

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko dana pisali smo o mužu i ženi koji su svojim fotografijama zgrozili javnost. Na fotografijama besramno poziraju kraj mrtvih životinja koje su ubili za vrijeme boravka u Južnoafričkoj Republici na safariju Legelela. Javnost je osudila ovaj kanadski par, kao i safari koji je objavio njihove fotografije uz poruku u kojoj je stajalo da ništa ne može nadomjestiti dobar lov na kraljeve džungle.

Nakon cijelog ovog incidenta javnosti se obratila kći lovca na životinje. Rekla je da ga nakon ovoga ne može zvati ocem. Osudila je njegovo ponašanje i naglasila kako ne može vjerovati da je njemu i njegovoj ženi tako nešto užitak.

Napisala je da ih je ta aktivnost koštala pedeset tisuća dolara te naglasila kako je taj novac mogao uložiti u njezino obrazovanje. Darren Carter, koji je na fotografijama ponosno stajao kraj ubijenih životinja, već neko vrijeme ne plaća alimentaciju svojoj bivšoj ženi i kćeri, a troši pozamašne svote na iživljavanje na nedužnim bićima.

"Darren, ako gledaš ovo, moraš znati da te više nikada neću nazvati ocem. Ti si užasna osoba", rekla je zgrožena kći u videu koji je objavila na YouTubeu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.