Kornjača uzrokovala kašnjenje vlakova u Engleskoj nakon što je zalutala na tračnice

Foto: Twitter

KORNJAČA Clyde odgodila je četiri željezničke linije u blizini Norfolka u Engleskoj prije nego što je spašena i odvedena veterinaru.

Putnici su u ponedjeljak primijetili kornjaču Clydea kako hoda željezničkom prugom, na nevjericu željezničkih radnika, prenosi People. Odgoda željezničkih linija se dogodila 1. kolovoza, kada je Clyde, koji je uspio pobjeći od kuće, završio na liniji za Cambridge u Norfolku u Engleskoj.

Četiri britanske željezničke linije bile su pogođene Clydeovim lutanjem, a napori da se zaustave vlakovi i spasi Clyde krenuli su nakon što je putnica uočila golemu kornjaču na tračnicama dok se vozio u vlaku.

"Kad smo stigli na stanicu u Norwichu, rekla sam osoblju u tamošnjem uredu, a čovjek me pogledao kao da sam luda", rekla je za BBC Diane Akers, putnica koja je uočila Clydea. Akers je dodala da joj je policajac, koji je vidio raniji tweet koji je objavila o kornjači, na kraju prišao na stanici u Norwichu i pomogao joj.

Clydea su spasioci sigurno pomaknuli s tračnica te se ponovno ujedinio sa svojom obitelji, koja je u nedjelju prijavila nestanak kornjače.