Kujici ukrali dva štenca. Jedna žena ih uspjela spasiti i sada su ponovo zajedno

KUJICA je ponovno ujedinjena sa svojim štencima u dolini Rio Grande u Teksasu nakon što ih je netko ostavio na ulici. Zahvaljujući objavi na Facebooku, Jessica (koja spašava pse u tom području) je doznala da postoji napušten pas koji ima tri štenca i odmah je kontaktirala ženu koja je napisala objavu. 

Doznala je da je jednog psića uzela jedna žena, a drugog muškarac koji živi u blizini. Tako je kujica ostala samo s jednim štencem. Odlučna da ponovno ujedini štence i njihovu majku, Jessica je krenula u misiju pronalaženja nestalih psića. "Ženi koja je napisala objavu sam rekla da ode pitati gospođu za štene", rekla je Jessica koja ga je na kraju uspjela vratiti. 

@jessmar_27 update on the dumped mama with her 3 puppies! We tracked down who took her puppy and had to beg and pay to get her back. My sweet mama is so happy now.🐾🤍#fyp #foryou #adoptdontshop🐾 #foryoupage #brownsvilletx #dumpedpuppies #fosteringsaveslives #scruffydog #texas #dogsoftiktok ♬ Dreams - Acoustic - Jada Facer & Dave Moffatt

"Kujica je bila jako tužna bez trećeg šteneta", kaže Jessica koja spašava pse s ulice

Uz dva psića na sigurnom, Jessica nije namjeravala tu stati, već je počela tražiti gdje je treći. "Otišla sam na Facebook objavu i potražila sve ljude su htjeli štene. Tako sam našla trećeg", rekla je Jessica za Newsweek. Muškarac je uzeo trećeg psića i odbijao ga dati Jessici. "Jedna moja prijateljica mu je tada poslala poruku. Ponudila mu je 50 dolara i on je odmah rekao ok", objasnila je.

Ponovni susret kujice April i njezinog izgubljenog psića bio je trenutak čiste radosti. "Mamu sam nazvala April, bila je tako tužna što nema svoje treće štene. U videu možete vidjeti kako se to promijenilo kada je ugledala svoje štene", zaključila je Jessica.