Kujica je ostala bez najboljeg prijatelja i to joj je slomilo srce, a samo joj je jedna stvar pomogla

Foto: Facebook

KADA je Florina obitelj udomila 20 godina starog mačka Dextera, svi su bili svjesni toga da će se vrlo brzo morati oprostiti s njim. Nakon dvije godine taj se scenarij i dogodio, a najviše od svih patila je upravo Flora.

Ona je cijelo vrijeme bila tužna i zabrinuta. Prestala je ulaziti u kuću i satima bi stajala na dvorištu i zavijala - što je inače vrlo rijetko radila.

Njezina obitelj nije znala kako nadomjestiti taj gubitak i činilo se kao da nitko i ništa ne može pomoći. Nakon Dextera privremeno su udomili još dvije mace, no one nisu voljele maženje i igru kao što je volio on. No, sreća se ipak osmjehnula Flori.

Njezina je obitelj odlučila privremeno udomiti još četiri mačića i brinuti se o njima dok im ne nađu stalan dom. Već nakon prvog dana, Flora i mačići ostvarili su predivnu konekciju.

Ona se prema njima ponašala kao da su joj vlastita djeca. Igrala se s njima, pazila ih, a što je bitnije od svega, oni su je uspjeli razveseliti kao što je to činio njezin najbolji prijatelj Dexter.

Njezina je obitelj svjesna da će mace uskoro morati otići iz njihovog doma, no svi se nadaju da će Flora iz ovoga naučiti da je moguće voljeti i druge mace. Nadamo se da će još puno drugih životinja proći kroz njihov doma, bio to privremeni ili stalan dolazak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.