Kujica posjetila vlasnicu u bolnici, susret tjera suze na oči

Foto: Instagram

MARIA EDUARDA i njena kujica Amora mjesec dana bile su razdvojene nakon što je djevojka hospitalizirana. Mariji je, naime, dijagnosticiran rak te je pred njom bila duga borba.

"Mnogo mi je nedostajala jer smo inače nerazdvojne", rekla je Eduarda za The Dodo. Međutim, njena majka odlučila joj je uljepšati boravak u bolnici pa je dovela Amore u bolnicu. "Ona i moj liječnik dogovorili su se da me Amora posjeti", ispričala je djevojka čiji je susret s voljenim psom zabilježen i kamerom.

Amore nije mogla sakriti uzbuđenje što je nakon dugo vremena vidjela svoju vlasnicu, a koliko joj je taj susret značio ne krije ni Eduarda.

Sada su zajedno kod kuće

"To što sam je vidjela podsjetilo me na dom i omogućilo mi da nastavim borbu s nadom da će sve biti u redu i da će se sve uskoro vratiti u normalu", kaže djevojka koja je uskoro i uspjela stići kući.

"Danas se još uvijek liječim, ali sam kod kuće s Amorom. Ona me poznaje i brine se o meni. Ona zna kad sam loše volje, kad sam bolesna i kad sam tužna. Nerazdvojne smo. S njom prolazim kroz cijeli proces liječenja, daje mi snagu", poručila je djevojka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.