Labrador prerušen u dalmatinera oduševio internet: "To je dalmabrador"

Screenshot: TikTok

JEDNA korisnica TikToka objavila je video u kojem je svog labradora prerušila u dalmatinera, a video je ubrzo postao viralan i prikupio preko 3 milijuna pregleda.

Jodie Smith objavila je video u kojem svoja dva psa, dalmatinericu Mabel i labradora Wilsona, šeće parkom. Tekst na videosnimci glasio je: "Odvela sam svoju dalmatinericu na sastanak dalmatinera, ali nisam htjela da se moj labrador osjeća izostavljeno..."

@jodieleighsmith_ Poor dog 😂 #closeyourrings #tiktokchallege #dalmatian #puppy #dog #funny ♬ DONT BE SUSPICIOUS - Heliqs

Video nakon toga prelazi na snimku psećeg sastanka, s Wilsonom okruženim dalmatinerima. Ali njegova lukava vlasnica smislila je plan - Wilson je nosio bijelu majicu s rukom iscrtanim mrljama, što je činilo savršenu kamuflažu. Korisnici TikToka ostali su oduševljeni njezinom idejom. 

"Prasnuo sam od smijeha kada sam uočio prsluk na njemu", "Ovo je nešto najslađe što sam vidio cijeli dan", "Wow, to je dalmabrador", "To je dalmatiner, samo još nije dobio mrlje!!" pisali su joj oduševljeni komentatori.

Drugi gledatelji komentirali su koliko ih podsjeća na protagonista iz Disneyjevog filma 102 Dalmatinca iz 2000. godine u kojem je Oddball jedini dalmatiner bez mrlja u cijeloj franšizi, a nazvan je tako upravo zbog nedostatka mrlja i isticanja u grupi.

"Ajme, baš kao Oddball iz 102 Dalmatinca", "Oddball je dobio svoje mrlje!" pisali su komentatori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.