Labradoru ni olujno nevrijeme nije prepreka za kupanje u bazenu. Pogledajte

Screenshot: TikTok

JEDAN labrador iznenadio je svoju vlasnicu, ali i korisnike TikToka svojom neobičnom reakcijom na olujno nevrijeme. Umjesto da se skloni na sigurno, ovaj razigrani pas odlučio je iskoristiti priliku i organizirati vlastitu "kišnu zabavu".

Video, podijeljen na TikToku, prikazuje labradora Bustera kako uživa u olujnom vremenu kupajući se u bazenu. Dok grmljavina odjekuje u pozadini, labrador izgleda potpuno nesvjestan opasnosti i zabavlja se kao da je kiša samo dio njegove igre.

Međutim, u drugom dijelu videa prikazan je Scooby, drugi labrador, kako mirno leži na tepihu u dnevnom boravku. Dok vani pljušti kiša, Scooby uživa u mirnom i opuštajućem danu unutra, ne primjećujući ni najmanje što se događa izvan sigurnosti doma.

@bustersworld4 Everyone handles the rain differently! #rainydaychallange #dogoftiktok #doggy #dogvideos #dogsoftiktokviral #TrendTok #TrendTokApp#CapCut ♬ Rihanna Umbrella - Sᴛᴜɴɴɪɴɢ Mᴜsɪᴄ

Ovaj kontrast između dva labradora savršeno prikazuje različite karaktere pasa. Dok jedan prkosi vremenskim uvjetima i uživa u slobodi na kiši, drugi preferira udobnost i miran odmor unutar kuće.

Video je osvojio srca mnogih, podsjećajući nas na različite osobnosti naših ljubimaca i na to kako svaki od njih pronalazi radost na svoj način.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.