Ljude je zbunila i nasmijala fotka posve normalnog psa, saznajte zašto

Foto: Kyra Driscoll

SCAMPER je posve normalan pas. No kada biste vidjeli fotografiju koja ga je proslavila i kada vam nitko ne bi objasnio o čemu je riječ, sigurni smo da biste bili užasno zbunjeni. Mješanac u tipu shih tzua svojom je fotografijom zbunio najmanje 19.000 ljudi, koliko je lajkova skupio na društvenoj mreži. Evo o kojoj se fotografiji radi.

Pitate se o čemu je riječ? Riječ je o njegovoj frizuri. Naime, Scamper je spašen iz azila. O njegovoj se prošlosti ne zna puno, no njegova vlasnica sa sigurnošću može reći da ona nije bila lijepa. Scamper se teško oslobodi pred novim ljudima, nervozan je i pomalo nepovjerljiv. Osobine su to koje nisu rijetkost za spašene pse.

Zbog svega toga njegova vlasnica ne vodi ga na šišanje, nego to čini kod kuće bez ičije pomoći. To šišanje zna potrajati i nekoliko dana. Nakon deset minuta Scamper često pobjegne, a njegova ga vlasnica ne želi siliti na šišanje sve dok on sam ne pristane na to.

Zbog toga često izgleda smiješno. Nekada ima nevjerojatno sitne noge i krupno tijelo i glavu. Nekada je trup mali, glava velika, a ovoga je puta krenula od glave. Rezultat je ova smiješna fotka koja je oduševila svijet. U nastavku vam donosimo dvije normalne fotke Scampera. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.