Ljudi su zgroženi videom koji pokazuje kako se psi prevoze u avionima

Foto: TikTok

LJUBITELJI životinja obrušili su se na video koji prikazuje kako se kućni ljubimci prevoze u zrakoplovima. Korisnik TikToka Deeej, inače zaposlenik Međunarodne zračne luke Vancouver zadužen za rukovanje prtljagom, podijelio je video u kojem se vidi pas u sanduku s jedne strane prtljažnika u komercijalnom zrakoplovu i koferima s druge strane.

Kutija za prijevoz ljubimca sa psom bila je zaklonjena paravanom od tkanine i pričvršćena remenjem.

Deeej je inače poznat po dijeljenju isječaka koji prikazuju njegov posao iza kulisa, a ovaj video objavio je kao odgovor jednom pratitelju kojega je zanimalo kako se prevoze kućni ljubimci.

@djsugue

Reply to @avani.raval dogs 🐶 in the plane✈️ compartments ##fyp ##foryou ##airport ##aviation ##arrival ##flight ##rampagent ##737max ##baggage

♬ Champagne Poetry - Drake

Video je skupio 7 milijuna pregleda, a prizor je mnoge zgrozio.

"Nema šanse da bih ikad tu stavio ljubimca koji je član moje obitelji", "Plakala bih da ga moram tu spakirati nakon što sam ovo vidjela. Zamislite koliko su uplašeni", "Ovo me čini tjeskobnim. Ne mogu zamisliti kroz što prolazi taj pas", neki su od komentara.

Deeej je naknadno objavio još jedan video sa savjetom vlasnicima kućnih ljubimaca da u kutije za njihov prijevoz stave dekicu kako bi im bilo toplo tijekom leta.

@djsugue

Reply to @itsamandzworld 😤🐶🦮🥺✈️ yeah definitely wont let my dog fly like that ##fyp ##foryou ##foryoupage ##MakeItCinematic ##IKnowWhatYouDid ##fypシ

♬ Ticket To Ride - Remastered 2015 - The Beatles
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.