Mačka nestala u zračnoj luci u New Yorku, pronašli je nakon 18 dana

Foto: Facebook

U ZRAČNOJ luci u New Yorku prošlog mjeseca nestala je mačka po imenu Ettore. Ta je zračna luka jedna od najprometnijih u Americi, a ova hrabra mačka preživjela je tamo tri tjedna prije nego što su je spasili.

Salvatore Fazio putovao je u Italiju sa svojom mačkom i tada su ga šokirale vijesti. Prvo su mu rekli da je njegova mačka prevelika za kabinu i da mora ići u prostor za prtljagu. Nakon što je stigao u Italiju shvatio je da Ettore nikada nije ušla u avion. 

Ettore je pobjegla iz sanduka dok su je ukrcavali u avion i nije je bilo nigdje na vidiku. Fazio je odmah na Facebooku podijelio fotografiju mačke i molio ljude da joj pomognu ako je vide u zračnoj luci. 

It's with my heart full of joy that I share this news. Ettore cat ("Gattone") has been rescued this morning by John...

Objavljuje Salvatore FazioSubota, 18. rujna 2021.

Nakon što je Salvatore već krenuo gubiti nadu, jedan je zaposlenik pronašao mačkin ovratnik na pisti. Veterinar John Debacker tada je priskočio u pomoć i dopušteno mu je da postavi kamere po zračnoj luci kako bi pronašli Ettore. U roku od deset sati od postavljanja kamera uočili su mačku. Nakon dugih 18 dana, Ettore je spašena s krcate zračne luke.