Madox (14) je skoro desetljeće u skloništu, ali se i dalje veseli ljudima. Čeka dom

Foto: Facebook

PRESLATKI Madox ima 14 godina i nije imao lak život. Naime, u sklonište Noina arka stigao je u siječnju 2016. godine i imao je uraslu ogrlicu na sebi. No, odavno se oporavio od toga i sada čeka svoj novi dom. 

MOŽETE LI VJEROVATI??? NAŠA NAJVESELIJA I NAJDOBRODUŠNIJA NJUŠKICA, A OSAM DUGIH GODINA ON ČEKA...💔💔💔 NEĆEMO ODUSTATI...

Objavljuje Noina ArkaPonedjeljak, 13. svibnja 2024.

"Možete li vjerovati? Naša najveselija i najdobrodušnija njuškica, a osam dugih godina on čeka. Nećemo odustati od nadanje, a neće ni on. Madox već osam godina, još od siječnja 2016. čeka na dom", naveli su na Facebook stranici iz skloništa. 

"Kako da vas ne uhvati tuga kada shvatite da jedna tako posebna i draga njuškica kao što je Madox već osam godina čeka svoj dom... Tako je dobar i veseo. On je uvijek raspoložen za šetnjicu, igru i maženje. Njegovo povjerenje nije teško steći, on se uvijek veseli svim volonterima i posjetiocima, zamislite onda kakva bi to bila ljubav prema samo njegovim ljudima", dodali su.

Madox zna kako se dočepati skrivenih poslastica

"Madox je prelijep, dobar, skroman, mazan, pesek za poželjeti, ali život ga baš nije mazio. Kada je stigao k nama u siječnju 2016. imao je uraslu ogrlicu i odavno se oporavio od toga, no i dalje čeka dom. Ne dozvoljava on da mi vidimo njegovu tugu, on uvijek veselo maše repekom i razveseljava nas svojim forama od kojih mu je najuspješnija kako se dočepati skrivenih poslastica", naveli su.

"A kakve tek akrobatske vještine ima, to trebate vidjeti. Istina, zbog te vještine trebali bi imati malo višu ogradu, a i ne bi trebali imati macu jer mu one nisu baš omiljena bića, ali tko je bez mane, zar ne? Čipiran je, cijepljen i kastriran. U tipu je labradora, srednjeg je rasta (ima 22 kilograma) i ima četrnaest godina", zaključili su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.