Maleni Doni osvojio je volontere u skloništu, uvijek dobije ekstra šetnje i maženje

Foto: Facebook

SKLONIŠTE za životinje Noina Arka u potrazi je za novim domom za malenog Donija. 

"Mali frajer Doni treba novi dom, ali bez djece i drugih njuškica jer priznaje da ne voli konkurenciju", glasi početak njihove objave.

"Pozdrav ekipa, ja sam Doni, i ja sam vam pravi mali frajer. E sad, kako pas može biti frajer i još ovako mali? E pa lijepo može, ja sam živi primjer. Ja sam neustrašiv, fora, nježan, simpatičan, zabavan, zgodan... Ma sve što frajer treba biti. Sve sam volontere osvojio i uvijek imam ekstra šetnjice i maženje jer vele da ih tako nasmijavam, da im dođem ko psihoterapija", piše u objavi.

MALI FRAJER DONI TREBA NOVI DOM ALI BEZ DJECE I DRUGIH NJUŠKICA JER PRIZNAJE DA NE VOLI KONKURENCIJU😎 Pozdrav ekipa, ja...

Objavljuje Noina ArkaPetak, 14. siječnja 2022.

"I šta drugo da radim nego se onda još više glupiram i trudim biti još zabavniji i mazniji. Dozvoljavam im da me nosaju, maze i ljubakaju, ali to radim i zbog sebe, priznajem. E sad ste čuli kakav sam ja i otprilike možete skužiti jesam li ja pesek po vašem ukusu, ako volite smijeh i maženje, onda bome jesam", opisuju volonteri psića.

Doni je nepovjerljiv prilikom upoznavanja novih ljudi, no kada ih jednom dobro upozna, onda je prava maza.

"Doduše sve to sam kad nekoga upoznam, kod upoznavanja novih ljudi sam dosta nepovjerljiv, pa i zubiće pokažem, hm dobro, volim i gricnuti. Dom s djecom i drugim četveronošcima nije za mene jer ne volim konkurenciju. Imam sedam godina i stvarno trebam dom za još puno, puno godina. Ne moram vam reći da sam kaučar i krevetar, to se podrazumijeva. A sad lijepo promislite i donesite brzo odluku da ne čekam dugo", piše na kraju objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.