Memphis svaki dan marljivo trenira u Dumovcu da bi bio spreman za svoje ljude

Screenshot: Facebook

ZAHVALJUJUĆI donaciji anonimne gospođe, psi Memphis i Max konačno će dobiti šansu odseliti se iz azila u Dumovcu. Sljedećih mjesec dana čekaju ih individualni treninzi koji će ih naučiti da suživot s ljudima nije ni upola strašan kao što se čini.

"Danas vam predstavljamo Memphisa. Za dva će tjedna navršiti godinu dana. K nama je stigao jako prestrašen. Kako bi se pripremio za suživot s ljudima, nužno ga je naučiti na njihovo društvo", napisali su na Facebooku zaposlenici Azila Dumovec. 

[RAD SA PSOM] Zahvaljujući donaciji jedne drage gospođe mjesec dana s našim psima Memphisom i Maxom individualne treninge radi trenerica Ela. Iza nje je 10 godina iskustva u radu sa psima pri čemu koristi pozitivne metode odgoja. Danas vam predstavljamo Memphisa. Za dva će tjedna navršiti godinu dana. K nama je stigao jako prestrašen. Kako bi se pripremio za suživot s ljudima, nužno ga je naučiti na njihovo društvo. Pogledajte kako je izgledao Memphisov prvi trening!

Objavljuje Azil Dumovec u Srijeda, 28. rujna 2022.

"Zahvaljujući donaciji jedne drage gospođe mjesec dana s našim psima Memphisom i Maxom individualne treninge radi trenerica Ela. Iza nje je 10 godina iskustva u radu sa psima pri čemu koristi pozitivne metode odgoja", dodali su iz Dumovca uz snimku prvog Memphisovog treninga.

Za mjesec dana obojica će biti dovoljno hrabra za traženje zauvijek doma, pa ih onda nemojte zaboraviti potražiti na stranicama azila.