Mila je prekrasna kujica iz Šibenika i dugo čeka priliku za sreću. Pomozimo joj

Volonteri

MILA je kujica stara 8 i pol godina i sama ta brojka joj smanjuje priliku da pronađe sreću. Svi bi udomili psa do najviše 6 mjeseci starosti jer smatraju da se stariji psi ne mogu ničemu naučiti, što je sve samo ne istina.

A kakva je Mila? Vrlo mirna, jednostavna, skromna i nezahtjevna kujica koja samo treba toplinu i nježnost njenog čovjeka. Ništa više niti manje.

Naučena je na život u kući, a životni prostor trenutno dijeli s drugim psima i macama s kojima se dobro slaže. Obožava se igrati i kada je vidite kako uživa u trčanju u igri, nikada joj ne biste dali godine koje ima. Mila je doista takva kakvo joj je ime. Ne laje i obožava biti s ljudima.

Nije konfliktna i ako joj priđe dominantniji pas, ona se odmakne i stisne uz osobu koja je šeće. Jako se voli maziti, voli biti na toplom i pokrivena dok spava. Na suncu zna satima ležati, upijajući njegovu energiju, a kad joj nešto slučajno zatreba treba, sjest će i strpljivo čekati, bilo hranu ili vodu.

Naučena je da se nakon šetnje moraju brisati šapice, a zna da će nakon toga dobiti poslasticu. Obožava mljeveno sirovo meso, konzerve, juhe, piletine, kuhano meso, voli i jogurt, sirovo žumanjke, a voli i keksiće. Raduje se svom čovjeku, na njega skače kad ga vidi, baci se na leđa i voli da je se mazi po trbuščiću, vesela je, ali mirne naravi.  

Vani voli sjesti i promatrati svijet oko sebe, zna se zamišljeno zagledati u daljinu i ako je nešto zaintrigira, jednostavno krene.  Mila se trenutno nalazi na privremenom smještaju u Šibeniku, ali njene spasiteljice će osigurati prijevoz gdje god treba samo da joj pronađu najbolji mogući dom.  

Mila je sterilizirana, cijepljena na bjesnoću i zarazne, očišćena od unutarnjih i vanjskih parazita, pri udomljavanju je potrebno potpisati ugovor, a više informacija i kako udomiti Milu možete saznati na kontakt broj 091 555 7005

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.