Minijaturni konj svakodnevno grli svoje spasitelje kako bi im zahvalio

Screenshot: YouTube

MALENO ždrijebe koje je odbacila majka spas je našlo u domu jedne obitelji. Istoga trenutka malena Luna postala je dio njihove obitelji. Najbolje se slagala sa psima s kojima je dijelila dom, a s vremenom se počela i ponašati poput njih. Ona nije bila svjesna da će jednoga dana izrasti u prekrasnu mini kobilu te da će se preseliti u štalu, koju će dijeliti s drugim minijaturnim konjima.

Dok je još živjela u kući, njezini su je ukućani hranili pomoću bočice i učili je stvarima koje su nekada učili svoje pse. Sa psom Cooperom postala je prava prijateljica. Kada je dovoljno ojačala te počela izlaziti na dvorište, ona i Cooper satima bi se igrali i trčali. Tada nije imala pojma da je konj. To je nešto što su je morali učiti polako i s puno razumijevanja.

No prije nego što je došla do tog saznanja, Luna je spavala na psećem krevetu, izležavala se sa svojim vlasnicima te se čak vozila s njima u autu. No došlo je vrijeme za upoznavanje s pravim životom te drugim minijaturnim konjima. Luna je vrlo brzo prihvatila svoje nove prijatelje, no na svoje vlasnike i Coopera nikada nije zaboravila. S Cooperom se i dalje igra i druži, a svoje spasitelje grli gotovo svakoga dana, dajući im tako do znanja da je zahvalna za sve što su učinili. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.