Mislili su da na putu vide mrtvu životinju, no istina je bila puno gora

Foto: Eddie Tobin

DA SE ljudi ljubimaca rješavaju na najgore moguće načine, nije nikakva novost. No svaki put kada ljubitelji životinja čuju za takav slučaj, ne mogu ostati ravnodušni. Prošlog je tjedna u Coloradu cijelu vatrogasnu ekipu iznenadio takav jedan scenarij. Na putu do stanice, usred ničega, ugledali su malenu životinju koja je ležala na putu te su pomislili da se radi o mrtvom rakunu ili tvoru.

No bez obzira na pretpostavke, odlučili su prići i pogledati je li životinja živa. Iznenadili su se kada su shvatili da se radi o živom psiću koji nije imao snage pomaknuti se. Ubrzo su shvatili da je pas ozlijeđen, a kada su mu pokušali prići, režao je i pokazao je jasne znakove straha i nepovjerenja prema ljudima. Nakon pregleda veterinara ustanovljeno je da su malenom slomljena rebra te da ima unutrašnje krvarenje.

Ozljede je, prema riječima doktora, zadobio najvjerojatnije od onoga tko ga se riješio na ovako odvratan način. Eddie Tobin, jedan od vatrogasaca, nije mogao vjerovati da je netko pretukao i napustio ljubimca usred ničeg. Odlučio ga je privremeno udomiti i brinuti o njemu dok mu ne nađe stalan dom. No kada su ga on i njegova djevojka bolje upoznali, odlučili su ga zadržati. Ova ružna priča odbila je divan kraj zahvaljujući ljudima koji nisu okrenuli glavu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.