Mješanac dobermana iznenadio TikTok svojom nevjerojatnom vještinom samokontrole

Screenshot: TikTok

VLASNICA mješanca dobermana nazvanog Salem na svom TikTok profilu @siriuslysalem objavila je video u kojem je pokazala koliku razinu samokontrole posjeduje njen ljubimac. Vlasnica je u opisu videa rekla da je svog psa naučila da kontrolira svoje impulse i to primijenila u svakodnevnoj rutini. U videu vlasnica Salemu daje njegove najdraže poslastice, ali pas ih strpljivo drži u ustima i čeka njenu naredbu prije nego što ih pojede. Video ima 1.5 milijuna pregleda. 

@siriuslysalem

Plz excuse his concentration face 😂💀 i taught this by 1. Teach strict impulse control with ALL food/treats/meals etc. and I implemented that into our daily routine. After they perfected that, i taught him to hold inedible objects & slowly worked our way up to low value treats & then to higher value things once he got that. (There IS tutorials for both impulse control & holding objects on my YT! I show a step by step on how to train them. Go check those out)

♬ original sound - Sirius & Salem

Salem je uspio impresionirati korisnike TikToka svojom posebnom vještinom. "Baš je dobar. Odlično si ga izdresirala", "Voljela bih da i mene netko nauči samokontroli", "Kako pametan pas", "Sviđa mi se kako je nježan. Baš je sladak", samo su neki od komentara.