Mladić nije mogao naći pratilju za maturalnu večer pa je poveo svoju mačku

Foto: Bored Panda

SAM Steingard nikako nije mogao pronaći pratilju za maturalnu večer pa je umjesto djevojke poveo je svoju mačku Ruby. Ona je vrlo važan dio obitelji, a pronađena je iza restorana zvanog "Ruby Tuesday's" prije deset godina te je na taj način dobila ime.

"Moj je brat išao na maturalnu s našom mačkom. Naša majka Joanne kupila joj je haljinu i blještavu ogrlicu kako bi se mogla slikati sa Samom", ispričala je Samova sestra Caroline. Ruby je vrlo društvena mačka, voli ljude i dobro se slaže sa susjedima. Odrasla je uz Sama i Caroline pa je jako vezana uz njih.

"Kad sam bila mlađa pratila me do škole, a nakon toga bi se vratila kući i čekala me. Divna je maca", tvrdi Caroline. Mica maca voli biti nošena, a vrlo je opuštena i rado prede kad je netko mazi.

Sama voli jer joj tepa i često joj daje ukusne poslastice. Tijekom ljetnih praznika joj je čak izgradio i vlastitu malu utvrdu od kartonske kutije i stare majice. Mački je to puno značilo jer je Samova sestra rekla da Ruby ima krevetić s grijanjem koji su platili 40 dolara, no svejedno najviše voli biti u utvrdi koju joj je on napravio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.