Molly su napustili i ostavili na ulici, potreban joj je topli dom i obitelj

Helping Animals

UPOZNAJTE Molly, prekrasnu kujicu koja je treći psić naše kampanje "Udomi uz Index". Ovim projektom pokušat ćemo smanjiti broj pasa koji žive u azilima i pronaći im tople domove i vlasnike kakve zaslužuju. Pet centar pobrinut će se da svi koji udome pse dobiju raskošan poklon, u kojem će se naći slasna hrana, igračke, povodac i sve ostale stvarčice koje će uveseliti njihove nove ljubimce.

Mnogi psi koji žive u azilima nepovjerljivi su prema ljudima i treba im puno vremena da se opuste, no ne i Molly. Ona je doista posebna kujica koja osvoji srce svakog volontera. Iako je zbog ljudi kao beba završila na ulici, Molly i dalje obožava ljude i djecu, svakog prolaznika zove na igru, a u psećem društvu uvijek će pokazati da je drugačija, razigranija i veselija od drugih.

Molly ima pet mjeseci, trenutno živi u Udruzi Merida i tetama koje se o njoj brinu svakodnevno zahvaljuje psećim pusama i zagrljajima. Ona obožava prirodu, duge šetnje i sve vrste aktivnost. Bit će savršen kućni ljubimac ljudima koji vole biti aktivni, a njezina je prednost što stane u svaki dom, bilo da se radi o kući ili stanu.

Osim osobnošću, Molly se može pohvaliti doista posebnim i unikatnim izgledom. Ne zna tko su joj roditelji, no mi moramo reći da nam izgleda poput Jack Russella s malo kraćim nožicama. Molly obožava tete koje se brinu o njoj, no kao i svaki drugi pas iz azila, i ona bi htjela imati svoje ljude, svoj dom i svoje omiljeno mjesto u njemu. Ova divna duša spremna je za novo poglavlje u svom životu. Ako joj ti želiš pomoći da okrene novu stranicu, javit će ti se na brojeve 091 4921280 i 091 6468238.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.