Muškarac je spasio malu lisicu koja je zapela u limenci, zahvalila mu se na presladak način!

Screenshot: Youtube

KADA ljudi naiđu na životinje kako kopaju po njihovom smeću, obično nemaju previše razumijevanja za nered koji ta mala neuredna stvorenja stvaraju. No, kada je jedan muškarac naišao na malu lisicu čija je glava bila zapela u limenci, jednostavno joj je morao pomoći (i sve to snimiti kamerom, naravno).

Radoznala mala lisica imala je velikih problema s kretanjem s limenkom na glavi, no konačno joj je stigla pomoć! Glavicu joj je oslobodio, a ona je nez straha počela gledati i proučavati svijet oko sebe. Bila je toliko uzbuđena i zahvalna, da je čak prišla svom spasitelju koji joj je odmah pružio utješno maženje. Ubrzo je otišla tražiti svoju mamu i nestala kroz rupu u ogradi.

"Često sam nailazio na prazne limenke od hrane za kućne ljubimce u jednom kutu svog vrta." napisao je muškarac na YouTubeu. "Pretpostavljam da lisice kopaju po smeću i s plijenom bježe na sigurno mjesto kako bi ga pojele - a to mjesto je moj vrt!"

Sasvim je jasno da se radi o vrlo sigurnoj lokaciji, a ako slučajno zapnu, jedan vrlo drag čovjek će im pomoci. Cijelu akciju "spašavanja" pogledajte u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.