Sova se skrila u božićno drvce, nitko je nije skužio četiri dana

Screenshot: Youtube

OBITELJ White iz Kentuckyja ostala je u šoku kada su shvatili da na njihovom božićnom drvcu živi sova. Njihov bor je bio dom ptici četiri dana. 

"Imam tri psa. Stalno smo u dnevnoj sobi: gledamo TV; kuhinja je ovdje; nije bilo naznaka", rekla je vlasnica kuće Michelle White. White je rekla za WDKY da su ona i njezina obitelj donijeli drvce u svoj dom ne sluteći da sova boravi na drvcu, sve dok čistač tepiha, Bobby Hayes, nije primijetio životinju dok je radio u njihovom domu.

"Uvukla se u dublje u stablo. Trebalo mi je nekoliko minuta da ju uopće pronađem", rekao je Hayes. Hayes je uspio zgrabiti sovu te je poslao sliku s njom vlasnici kuće."Bila sam šokirana", rekla je White. Dodala je da je isprva mislila da joj Hayes šalje fotografiju plišane životinje. Drago joj je što je upravo Hayes našao sovu.

"Da sam na njegovom mjestu, ja bih napustila kuću. Sova neka ostane", rekla je White. Hayes je na kraju pustio sovu natrag u divljinu, a White je za WDKY rekla da sada planira isplesti ukras u obliku sove koji će staviti na svoje drvce.