Nadzorna kamera snimila kujicu koja se ušuljala bolnicu, pogledajte zašto

Foto: Unsplash

NANCY FRANCK je ležala u bolnici i oporavljala se od operacije u kojoj su joj odstranjivali tumor. Bili su to stresni dani za nju, njenu obitelji, ali i za kujicu Sissy koja se odjednom sama pojavila u bolnici.

Nadzorna kamera je snimila malenu kako se ušuljala u zgradu bolnice, a čudnija od svega je činjenica da su Nancy i njena obitelj živjeli nekoliko kilometara od bolnice. Mala Sissy je očito imala pravu uličnu avanturu. Ostali ukućani su rekli da je nestala nekoliko sati prije nego što se pojavila ispred bolnice, a objasnili su i kako je morala prijeći bar 15-20 ulica kako bi došla do bolnice u kojoj je ležala njena vlasnica.

Poznato je da psi imaju jako dobar njuh, no i dalje im je nejasno kako je malena pronašla svoju vlasnicu koja je bila udaljena nekoliko kilometara od kuće. Nancy je naravno bila jako iznenađena i sretna te je odmah javila obitelji da ju je posjetila mala Sissy.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.