"Najslađa borba ikad": Dva mačića se bore za mjesto na suncu

Screenshot: TikTok

VIDEO korisnice @purdypaws_bengals postao je pravi hit na društvenoj mreži TikTok - pogledan je više od 2 milijuna puta.

Video prikazuje dva bengalska mačića, Doru i Lea, koji se bore za mjesto za spavanje na suncu. Borba je započela kada je Leo otkrio da mu sestra spava na njegovom omiljenom mjestu za drijemanje.

@purdypaws_bengals #siblingsbelike #kittenlife #kittens #kittensoftiktok #bengalkittens #bengalkittensoftiktok #bengalcatbreeder #bengalcatsrule #bengalcatworld #bengalcatlove #minileopard #spottycat #houseleopard #fyp #foryoupage #kittensounds #catfamily #catsounds ♬ original sound - Purdypaws Bengals

Preslatki sukob morala je prekinuti njihova mama Phoenix, koja je stala između njih dvoje kako bi zaustavila Leove napade.

@purdypaws_bengals #iamyourmother #mamacat #catfamily #siblingsbelike #kittenlife #kittens #kittensoftiktok #bengalkittens #bengalkittensoftiktok #bengalcatbreeder #bengalcatsrule #bengalcatworld #bengalcatlove #minileopard #spottycat #fyp #houseleopard #bengalcat #foryoupage #bengalcatsoftiktok #cat #catsoftiktok #mothercat #fyp #foryoupage ♬ Mother - Meghan Trainor

Korisnici TikToka oduševljeno su komentirali koliko su mačići preslatki. "Tako su slatki i lijepi", "Nikad nisam čuo mačku da mjauče na taj način, preslatko", "Oni su predivni", "Ovo je najslađa borba", samo su neki od komentara.