Njezina vlasnica je umirala. Spašena mačka učinila nešto što će vam slomiti srce

Screenshot: YouTube

TROOPER je mačka koja je potvrdno odgovorila na vječno pitanje o mačkama, a ono glasi - vole li mačke svoje vlasnike? Kada čujete njezinu priču, neke će vam stvari biti jasnije. Ona je pronađena 2014. godine sa samo dva tjedna starosti. Obitelj Whaley pronašla ju je u podrumu tek kupljene kuće. Kada su kuću došli preurediti, začuli su zavijanje koje je dopiralo iz podruma.

Ubrzo su shvatili da je maca zatočena u zidu koji su morali srušiti kako bi je spasili. Ubrzo je Trooper postala član njihove obitelji, a najviše se vezala za baku Sarah, koja se brinula o njoj. Ljubav je bila uzajmana, no nitko nije znao koliko je Trooper vezana za svoju bakicu sve do njezine smrti. Kada se razboljela, Trooper se nije odvajala od nje.

Odlazila bi samo po "darove" u dvorište i u druge prostorije kuće kako bi ih donijela bakici te je tako obradovala. Kada je Sarah umrla, Trooper je bila potpuno shrvana. Odbijala je jesti, nije se više igrala i neprestano je mijaukala i zavijala, iako je po prirodi vrlo tiha maca. Iako se vremenom oporavila, nikada nije prestala donositi "darove" poput čarapa i igračaka u bakinu sobu. Ovo je pravi dokaz da ju Trooper i dalje obožava. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.